Parkeren

Voor je auto of je fiets, Poar Neem'n!

Parkeren, ieder jaar weer hetzelfde verhaal. Je komt op de fiets, of je bent de sjaak en moet je vrienden rijden en bent de BOB (held!). Voordeel wel is dat (mits je goeie vrienden hebt) zij wel jouw avond betalen. Wij hebben genoeg parkeerplaats voor zowel de 4-wielers als de 2-wielers, zet wel je fiets op slot want anders kan je de volgende dag ergens in het durp je fiets terug gaan zoeken omdat je buurman het zo nodig vond om jouw fiets te grijpen. Dus wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen “Fietsje parkeren, slotje erop, biertje drinken..” fietsje parkeren, slotje erop, biertje drinken.. 3x. Je parkeert je fiets gewoon op het terrein naast de tent, en je trouwe 4-wieler langs de Zuidbroekse Opweg.

Voor de BOB’ers onder ons, zorg ervoor dat je je auto wel zo parkeert dat mede weggebruikers er nog makkelijk kunnen passeren zonder dat ze een lelijke kras in je patserbak zetten. Vinden wij zonde en jij waarschijnlijk ook.

Last but not least! Zorg dat je op de heen en terugweg goed zichtbaar bent, lampie aan! Wij vinden het namelijk fijn en gezellig als je volgend jaar ook een biertje komt nuttigen.

Volgens mij hadden we hem wel zo? Vragen? Klik hier.